Visie

Waar staat de Club voor en wat wil de Club bereiken?

In de eerste instantie gaat het niet goed met de huidige maatschappij.
Er komen steeds meer mensen vast te zitten in deze maatschappij omdat ze geen werk hebben of een baan hebben die ze niet leuk vinden of kunnen behouden en/of niet voldoende geld verdienen. Vele moeten telkens wijzigen van baan en omdat ze hun maximale contractperiode hebben volbracht en niet wordt verlengd. Je telkens maar gemotiveerd opstellen en ook steeds voor een matig inkomen staan centraal in deze grote groep mensen die vast komen te zitten als ze dat niet al zitten…
Er zijn steeds meer mensen die uit het leven willen stappen omdat ze het niet meer zien zitten.

Wij als Club vinden dat het anders moet en kán! Wij vinden dat ieder mens een goed salaris moet kunnen verdienen ongeacht leeftijd, opleiding, soort werk, of wat dan ook! Iedereen moet in staat kunnen zijn om naast het werk dat hij of zij leuk vindt om te doen, ook alle rekeningen makkelijk moet kunnen betalen, een paar keer per jaar op vakantie moet kunnen gaan, een mooie auto en huis kunnen kopen, en een leuk leven moet kunnen leiden.

Wij kunnen met z’n allen een andere mind-set toepassen en activeren. Maar we moeten wel willen. We moeten samen een vuist maken! Er zijn namelijk verdienmodellen die ervoor kunnen zorgen dat iedereen een leuk en goed inkomen heeft. Er zijn modellen die zeker zijn met minder winsten en modellen met meer risico met meer winsten te behalen! Er is altijd een risico met investeren, maar wij als Clubgenoten beperken het risico tot het minimum en waarschuwen je zoveel mogelijk! Er zijn afgelopen jaren mooie resultaten geboekt en daar doen wij uitsluitend zaken mee.

Als je geld wilt verdienen, moet je betalend lid worden. Dit kost € 10,- per maand en kun je per direct je kosten al terugverdienen door 2 andere betalende leden aan te brengen! Breng je meer leden aan, dan verdien je al meer dan het lidmaatschap jou kost!

Voor alle verdienmodellen geldt dat het een matrix-systeem is en geen piramidesysteem!
Hoewel alles eruit ziet als een piramide van een afstand willen wij benadrukken dat het destijds ging om een systeem waarbij je veel geld moest inleggen, het bedrag in 5 gelijke delen naar boven werd verdeeld. De laatste mensen die erbij kwamen die niemand konden aanbrengen, hadden niets! Dat is niet eerlijk! En dát is verboden! En terecht! Zo willen wij ook niet werken! Wij werken uitsluitend met producten die wel eerlijk zijn en jou op een eerlijke manier geld laat terugverdienen!

Het Clubgeld, zeg maar lidmaatschapsgeld wat overblijft (als jouw aanbreng fee eraf is gehaald) wordt geïnvesteerd in projecten die ten gunste zijn aan de samenleving, om daar voordelen voor onze Clubleden aan te brengen. Zo zullen wij op minimaal 12 locaties in elke provincie minimaal 1 horecapand vestigen zodat daar lezingen, vergaderingen en presentaties kunnen worden gehouden, maar ook de Clubleden kunnen in privé tijd met korting eten en drinken! Zo snijdt het mes direct aan 2 kanten!

Ook zullen er andere bijzondere locaties worden aangekocht dat weer aantrekkelijk is voor alle Clubleden! Dit kan heel divers zijn, bijv. een Bioscoop, een Studio, Garage, Outlet Center, XXL Speelgoedzaak, ijssalons, koffiecorners, snackbars in jaren 50 stijl, Muziekpaleis waar dagelijks dingen worden georganiseerd, enz., enz.
Bovendien wordt een gedeelte gereserveerd voor Crowdfunding! Goede ideeën kunnen een aanvraag indienen en hun idee laten zien zodat wij kunnen bepalen of wij daar een rol in kunnen spelen om te helpen.

 

Lid worden

Als je lid wordt, geniet je direct van alle voordelen/kortingen van de Club webshops en kan je verdienmodellen bekijken die de Club te bieden heeft.

 

Betalend lid worden

Wordt je betalend lid, dan ontvang je een gratis geschenk, momenteel is het een leuke spinner en maak je kans op een iPhone 7! Vergeet niet alle adresgegevens in te vullen voor het toezenden van het gratis geschenk!
En als je wilt investeren als student; er komt een groter bedrag naar je terug als je geduld hebt! Doe ook mee! Ervaar je geluk… zeker weten dat je na een paar weken je vrienden gaat vertellen dat deze methode werkt! En dat je slapend geld kan verdienen…
Wij vertellen je graag hoe…

 

Investeren in de Club

Ben je in staat om met je bijbaantje meer geld te investeren in onze concepten tegen een interessante en vaste rente, wordt dan investeerder van onze Club! Dit houdt in dat je maandelijks een bedrag van € 37,50 stort op ons account en dat wij investeringen doen met jouw geld in onderdelen van Sumio. Het gedrag dat jij hebt geïnvesteerd, wordt na 5 jaar verdubbeld, + dat je tussentijds op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen en wordt je ook uitgenodigd als VIP bij de opening van de desbetreffende locatie. € 37,50 x 60 maanden = € 2.250,= en wordt in de 62e maand uitbetaald een bedrag van € 4.500,= ineens! Maar liefst 100% ofwel 20% per jaar! en dat met 100% garantie!

 

Investeren in andere verdienmodellen

Er zijn meerdere verdienmodellen, maar die gaan niet via de Club, maar wel via Clubleden.
Dat houdt in dat de Clubleden die de verdienmodellen volgen, jou graag bijstaan en verder helpen wanneer jij een plek krijgt binnen de kring en zo wordt er verder gebouwd tot een ijzersterk team wat staat als een huis! Deze verdienmodellen hebben niets te maken met de investeringen van de Club die naar Sumio onderdelen gaan.